for your zooing pleasure

partners: mysore zoo
partners: mysore zoo

Partners

Wie zijn hier de prompters en de chefs soufflés achter de schermen?

Claartje van Swaaij
Zingen, tekenen, schilderen, acteren, standuppen, vertalen... wat kan ze eigenlijk niet? Daarbij een reuze dierennerd en zoobuddy bovendien. Claartje! 

Ivana Setiawan
Aan de oprichter en CEO van startup Venopi heeft deze site zoveel fijne verbeteringen te danken dat woorden tekortschieten. Meestal mag je niet klikken van je moeder, maar wie Ivana of een venue/locatie zoekt, mag dat wel!

Agnes
Hoe heet iemand met wie je bent afgestudeerd op architectuur van de opsluiting, met wie je carrière aan de juridische faculteit begon, en die altijd maar in blijft voor een bezoek aan zo'n oude zoo? En... bij wie jij je kunt opgeven voor Tai Chi in Amsterdam? Agnes!

Marc Kollmann
Jaren en jaren de unicorn in Pia's team, zowel visual als interaction designer, eeuwige Boeddha-glimlach op het gelaat én User Experience Master Nielsen Norman group? It's like magic, its all in the cloud...Marc!

Tom Verhage
Bestaat er een naam voor iemand met overtuigend open blik, inzetbaar als developer, designer en consultant, User Experience Master ook, die vraagjes over een template op zoo-gle.nl als tussendoortje wegwerkte en de foto's van Emmen Wildlands schoot? Tom!

Maria-Cristina di Termine
Liefst had ze schattige dieren getekend, maar toch maakte ze het zoo-gle-logo met een Z achter  de hashtag-tralies conform Pias specs. Hashtag: Maria-Cristina!

Pia Mitchell
Hoe noem je iemand met een hersenpan vol gaten waardoor de geest altijd vrij is alle kanten op te waaien? Ik weet het ook niet. Website: deze!

Er staat op de muur geschreven: Swag is in the eye of the beholder.Leave a Comment!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright © 2015-2025 Zoo-gle.nl Pia Mitchell Amsterdam All Rights Reserved